Home » Injectoare » Alte tipuri de injectie
 

Alte tipuri de injectie

Sisteme de injectie clasice

Motoarele diesel cu injecţie clasica folosesc pompe de injecţie rotative sau in linie si injectoare mecanice. Presiunea de deschidere a injectoarelor poate ajunge pana la o valoare de aproximativ 300 bari. Momentul injectiei si cantitatea de motorina injectata sunt  controlate prin reglajele efectuate asupra pompei de injectie.

  • Pompe de injectie mecanice si rotative in linie
  • Injectoare diesel clasice

 

Pompe in linie si rotative

Verificari, reparatii si reconditionari pompe de injectie mecanice rotative si in linie (Bosch, Delphi, Lucas, Denso, Zexel, Stanadyne, Yanmar, Minimec, Sims) .

Brady Services are capacitatea tehnica si cunostintele necesare pentru a verifica si repara orice tip de pompa mecanica, rotativa sau in linie ce echipeaza autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole si de constructii, generatoare, echipamente industriale, salupe si vapoare. Astfel asiguram reparatii pentru pompele Bosch in linie, Bosch rotative VE si VA, Minimec, Sims, Denso rotative si in linie, Zexel, Yanmar, Delphi (Lucas) DPA, DPS, DP 200, DP 210, DP310, DPC, DPCN, Stanadyne. Verificarile se fac pe bancuri profesionale, respectand cu strictete parametrii de functionare cuprinsi in fisele de testare. In urma verificarilor se identifica componentele uzate si se inlocuiesc cu piese de origine ce garanteaza calitatea lucrarilor efectuate. In urma lucrarilor de reparatie, pompele sunt supuse unor teste finale, efectuandu-se totodata si reglajele necesare unei bune functionari a motorului.

Injectoare mecanice - Verificare, reglare si inlocuire duze.

Brady Services pune la dispozitia clientilor sai servicii de verificare, reglare, inlocuire duze, eliminare pierderi combustibil, tatrare pentru toate tipurile de injectoare mecanice. La reparatia injectoarelor se folosesc duze de calitate superioara care respecta parametrii de functionare impusi de producatori.

Injectie cu comanda electronica

Pompele de injectie cu comanda electronica sunt pompe de injectie care fac tranzitia, din punct de vedere tehnic, intre pompele mecanice clasice si sistemele de injectie common rail. Acestea au aparut ca o necesitate de reducere a consumului de combustibil, a emisiilor de noxe, a vibratiilor si zgomotului produs de motor.

Brady Services dispune de capacitatea tehnica si cunostintele necesare pentru a verifica si repara orice tip de pompa de injectie cu comanda electronica, rotativa sau in linie (Bosch EDC, Zexel, Delphi Epic III, Bosch VP, Denso, Yanmar, Stanadyne, etc).

  • Pompe injectie Delphi EPIC III
  • Pompe BOSCH VP 29/30, VP44

Pompe injectie Delphi EPIC III

Reparatii pompe de injectie Delphi EPIC III.

Pompele de injectie Delphi Epic III sunt pompe de injectie comandate electronic, considerate a fi succesoarele pompelor Delphi (Lucas) DPCN. Acestea au o raspandire destul de mare pe piata din Romania, echipand autoutilitarele Dacia Pick-up, Renault Kangoo, Fiat Doblo, cat si autoturismele Dacia Solenza, Renault Clio II, Fiat Punto si Palio, echipate cu motoare 1.9 D. De asemenea, acest tip de pompa mai este intalnit si pe Ford Transit, Mercedes C 200, 220, Citroen Xantia, XM, Fiat Ullyse, Lancia, Peugeot 406.

Brady Services verifica si repara pompe de injectie Delphi Epic III folosind piese de origine si echipamente profesionale, agreate de producator. Brady Services pune la dispoziția clientilor sai, din stoc, pompe de injectie reconditionate pentru Dacia Pick-up, Dacia Solenza, Renault 1.9 D, Fiat 1.9 D, Ford Transit 1995 –2000, Mercedes 1995 –2000.

Pompe BOSCH VP 29/30, VP44
Reparatii si reconditionari pompe de injectie BOSCH VP reparatii si reconditionari pompe de injectie Bosch si Zexel VP 29/30 si VP 44.

Pompele Bosch VP si Zexel tip VP sunt pompe de injectie rotative cu comanda electronica asistata de calculatorul pompei. Acestea echipeaza o gama larga de autovehicule, printre care amintim: Opel Astra, Vectra – motor de 2.0 si 2.2 Lt, Ford Transit TDDI, Ford Mondeo TDDI, Ford Focus TDDI, Audi A4, A6 – motor 2.5 Lt, VW Passat – motor 2.5 Lt, Skoda Superb – motor de 2.5 Lt., Rover, BMW, MAN, Mitsubishi, Isuzu, etc. De asemenea pompele Bosch VP echipeaza o gama larga de utilaje agricole si de constructii – Perkins, John Deere, Caterpilar.

Brady Services detine echipamentele necesare pentru efectuarea diagnozei, verificarii si reconditionarii pompelor de injectie BOSCH VP. La reconditionarea acestora se folosesc piese de origine. In procesul de reconditionare se inlocuiesc garniturile, calculatorul pompei, senzorii, rulmentul, pompa de transfer, cap hidraulic, etc.

Pompe duza - Reparatii Pompe Duza / Pompe Unitare .

Sistemul de injectie pompa duza / pompe unitare se intalneste cu preponderenta la autoutilitarele mari, la autoturismele din grupul VW, Audi, Seat si Skoda, cat si la Ford Galaxy.

Brady Services dispune de echipamente de ultima generatie ce permit verificarea si reconditionarea pompelor-injector (pompe duza) si a pompelor unitare marca BOSCH, SIEMENS si DELPHI.

contact-oferta-injectoare